Forsyningsjuristen og de private vandværker

Hos Forsyningsjuristen har vi et særligt fokus på rådgivning af private vandværker.

Bag Forsyningsjuristen finder du Steen Hjelm Sørensen, en stærk faglig og dynamisk jurist med et indgående kendskab til branchen. Du kender ham måske allerede fra FVD (Danske Vandværker), hvor han har rådgivet vandværker med alt fra sammenlægning af vandværker til værdiansættelser og vandsektorlovens indvirkning på vandværkerne, igennem flere år. 

I forbindelse med udbud, tilbudsindhentning og styring af byggeprojekter kan du trygt henvende dig til os. Vi gennemlæser eller udformer kontrakter mellem vandværk og leverandør, så vandværkets behov dækkes og ubehagelige overraskelser kan undgås.

Vi er et mindre firma, hvilket gør at vi kan tilbyde dig en tæt og personlig kontakt. Det betyder, at du hos os vil opleve, at det praktiske arbejde i forbindelse med rådgivningen udføres af samme person, som du har den direkte kontakt med. Du vil dermed altid opleve en rådgivning, hvor vi altid ved, hvad der sker i din sag.

Vores erfaring siger, at mange opgaver kan løses med telefon og e-mail, mens andre opgaver måske kræver et personligt møde. Er der behov for et personligt møde, så kører vi gerne ud til vandværket. Vi lægger nemlig vægt på service, kvalitet og tilgængelighed.

Vi bekræfter alle henvendelser indenfor 24 timer.

Kontakt os her.